Poseu al forn (a 180 graus aprox amb sal y pebre,) uns tomáquets bons i no farinosos, i amb oli dóliva per sobre. Quan ja els veieu quasi fets, els treieu del forn, i poseu sobre cada mitat un tall de mozzarella i una fulla d´alfábrega, i els torneu a ficar al forn només 2 minuts.Quan la mozzarela estigui una mica desfeta, els treieu . Es un plat digestiu i molt bó , aixó sí, si compreu uns tomaquets com cal. Bon profit.
miércoles, 28 de marzo de 2012
Otra receta de MariCooking / una altra recepta de MariCooking
Poner el horno a 180 unos tomates con sal y pimienta (buenos, no harinosos), y aceite de oliva por encima. Cuando veáis que están casi hechos, los sacáis del horno y ponéis sobre cada mitad un trozo de mozzarella y una hoja de albahaca, lo volvéis a meter en el horno pero esta vez solo 2 minutos. Cuando la mozzarella este un poco deshecha, los sacáis. Es un plato digestivo muy bueno, pero comprar unos buenos tomates! Buen provecho
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario