miércoles, 18 de abril de 2012

Receta buena, de verdad de la buena

Hoy, una pequeña receta fácil que os puede solucionar un primer plato o un aperitivo. Solo teneis que tener una masa fina (la "finíssima", de Buitoni es perfecta), y si la que teneis es de pizza, le pasais un poco el rodillo, si es que preferís que quede más "coca", que pizza . Cortais un calabacín(u otra verdura que os guste) y una cebolla finamente y los colocais en vuestra coca. Dependiendo si teneis en cuenta las calorías, podeis añadir jamón, bacon, salsa de tomate o lo que os pida vuestra imaginación.La rociais con un buen aceite de oliva, y si os gustan las especies, añadidle romero o orégano, le van muy bien.. Precalentais el horno, y la coceis durante 15-20 minutos si es fina. La sal la añadis una vez ya esté cocida.Es buena de verdad de la buena.

Avui una petita recepta que pot solucionar un primer plat, o un aperitiu fàcilment.Només heu de tenir una massa de pizza(si pot ser la" finissima de Buitoni," es perfecte perque quedi lleugera, i un carbassó, (o la verdura que tingueu)i una ceba. Si teniu una massa gruixuda, la podeu aplanar una mica , perque us quedi més "coca", que pizza.Talleu el carbassó i la ceba finament, i si voleu afegir pernil, butifarra que hagi sobrat, bacó, etc(depen si vigilar caloríes), i un bon raig d´oli d´oliva. Jo li poso una mica d´orenga o romaní. Fiqueu al forn ja precalentat, i en un quart d´hora la tindreu a punt si es fina. La sal l´afegiu quan estigui cuita.

No hay comentarios:

Publicar un comentario